نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آنتی‌اکسیدان مطالعه ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضد قارچی اسانس میخک بر ریزوپوس استولونیفرا، آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینه‏را (عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 5-15]

ا

  • اثر آنتی‌اکسیدانی بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپک‌های عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]
  • اسانس بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپک‌های عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]
  • اسانس میخک مطالعه ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضد قارچی اسانس میخک بر ریزوپوس استولونیفرا، آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینه‏را (عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 5-15]

ت

  • ترکیب زیست فعال مطالعه ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضد قارچی اسانس میخک بر ریزوپوس استولونیفرا، آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینه‏را (عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 5-15]

د

  • دارچین بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپک‌های عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]

ض

  • ضد قارچ مطالعه ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضد قارچی اسانس میخک بر ریزوپوس استولونیفرا، آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینه‏را (عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 5-15]

ف

  • فعالیت ضد قارچی بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپک‌های عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]

ن

  • نگهدارنده طبیعی مطالعه ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضد قارچی اسانس میخک بر ریزوپوس استولونیفرا، آسپرژیلوس نایجر و بوتریتیس سینه‏را (عامل پوسیدگی میوه توت فرنگی) [دوره 2، شماره 2، 1402، صفحه 5-15]
  • نگهدارنده طبیعی بررسی ترکیبات مؤثره، محتوای فنول و فلاونوئید کل، اثر آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضد قارچی اسانس دارچین بر کپک‌های عامل فساد توت فرنگی [دوره 2، شماره 4، 1402، صفحه 5-15]